top of page
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black LinkedIn Icon
  • Black Twitter Icon

AUTOSPORT LTD

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ

Η εταιρία μας δραστηριοποιείται στο χώρο του Ανταλλακτικού Αυτοκινήτων από το έτος 1985, με ιδρυτή τον Γεράσιμο Δημ. Κάκια όπου κατάφερε να επιτύχει την εύστοχη και ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση των πελατών της εταιρίας, μέσω όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικών τιμών της αγοράς.

Οι συνεργασίες μας με μεγάλους οίκους του εξωτερικού, όπως αυτού της ZF Friedrichschafen AG, συνέβαλλαν θετικά στην επιτυχημένη πορεία που σημειώνει ως τώρα η εταιρία μας. Μετράμε 34 χρόνια πλήρους ενασχόλησης στο χώρο του Αυτοκινήτου, με εξειδίκευση στα αμορτισέρ και στις αναρτήσεις, καθώς και σε πολλά άλλα Ανταλλακτικά Αυτοκινήτων.

Εισάγουμε και διανέμουμε στην ελληνική αγορά Ανταλλακτικά για όλους τους τύπους και τα μοντέλα επιβατικών αυτοκινήτων από ευρωπαικής, ιαπωνικής μέχρι κορεάτικης κατασκευής.

Κάποιες από τις συνεργασίες της εταιρίας μας: SACHS, BOGE, LEMFORDER, TRW, MAHLE, FTE, VIEROL, VEMO, VAICO, STABILUS, FLENNOR, JAPANPARTS, HEPU, MOFIN κ.α. Στην γκάμα των προιόντων της εταιρίας περιλαμβάνονται μόνο επώνυμα ευρωπαικά εργοστάσια παραγωγής Ανταλλακτικών.

Η εταιρία μας διαθέτει ένα ευρύ δίκτυο διανομής των προιόντων που εισάγει, με αξιόπιστους και έμπειρους συνεργάτες που καλύπτουν όλο τον Ελλαδικό γεωγραφικό χώρο. Το κεντρικό κατάστημά μας βρίσκεται στο Μαρούσι όπου διενεργεί καθημερινές διανομές που εξασφαλίζουν την άμεση εξυπηρέτηση των πελατών μας ανά την Ελλάδα.

Το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρίας είναι πλήρης ενημερωμένο, καταρτισμένο αλλά και τεχνικά εκπαιδευμένο ώστε να διεκπεραιώνουμε γρήγορα και με σαφήνεια την κάθε ανάγκη του πελατολογίου μας. Οι πελάτες μας είναι σε θέση να εξυπηρετούνται ταχύτατα και με αποτελεσματικότητα σε όποιο σημείο της Ελλάδας και να βρίσκονται. Η πολυετής παρουσία μας στην ελληνική αγορά, σε συνδυασμό με την εμπειρία των στελεχών μας, διασφαλίζουν την ποιότητα των προιόντων και των υπηρεσιών που παρέχουμε.

 

Θα χαρούμε πολύ να συνεργαστούμε μαζί σας στο άμεσο μέλλον. Καθώς επίσης επιθυμούμε να σας ευχαριστήσουμε για την συνεχή στήριξή που λαμβάνουμε από εσάς όλα αυτά τα χρόνια.

 

Με εκτίμηση,

Μαρίνα Γερασίμου Κάκια

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ

ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΜΑΣ

Οι αξίες τις εταιρίας AutoSport Ltd βασίζονται στην Υψηλή Ποιότητα Ανταλλακτικών καθώς και στην μέγιστη επίδοσή τους. Στόχος μας να εισάγουμε και να διανέμουμε στην ελληνική αγορά μόνο υψηλής ποιότητας Ανταλλακτικά που κατασκευάζονται κατά κόρων στην Ευρώπη και προέρχονται από τους μεγαλύτερους οίκους Ανταλλακτικών. Τα εμπορεύματα μας κατασκευάζονται σύμφωνα με τις προδιαγραφές των κατασκευαστών Αυτοκινήτου, τηρώντας έτσι όλες τις διαδικασίες ποιότητας στην γραμμή παραγωγής.

Κύριο μέλημα μας είναι η διασφάλιση της οδηγικής ασφάλειας σας, γι αυτό και συνεργαζόμαστε πάντα με τους πιο έμπιστους κατασκευαστές Ανταλλακτικών, οι οποία τηρούν όλες τις απαραίτητες προυποθέσεις καθώς τα εμπορεύματα τους συνοδεύονται πάντα από παγκόσμιες γνωστές πιστοποιήσεις ISO.

​​

Με γνώμονα της πολυετή μας παρουσία στο χώρο του Ανταλλακτικού, μας δίνεται η δυνατότητα να διατηρούμε έτσι την αξιοπιστία και να δίνουμε στον πελάτη μας την ύψιστη εμπειρία εξυπηρέτησης και κατεπέκταση εύρεσης του καταλληλότερου Ανταλλακτικού με βάση την αρχική του ζήτηση.​

Τέλος, είμαστε υπερήφανοι που εν μέσω τόσων ετών η εταιρεία μας διατηρεί την διανομή Ανταλλακτικών υψηλών επιδόσεων, προσφέροντας στο καταναλωτή την μέγιστη εμπειρία ασφαλής συνάμα ποιοτικής οδήγησης.

ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΜΑΣ

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ

1985

ο Γερ. Κάκιας ανοίγει το εξειδικευμένο συνεργείο Citroen στην Παλλήνη & παράλληλα το 1ο μας κατάστημα με Ανταλλακτικά Αυτοκινήτων στο Μαρούσι.

FullSizeRender-11-11-19-10-20.jpg

1989

Ανοίγει το πρώτο μας κατάστημα Ανταλλακτικών Αυτοκινήτων στο Μαρούσι επί της Λ.Κηφισίας.

Την ίδια χρονιά

FullSizeRender-16-02-18-04-19-6.jpg

ο Γερ. Κάκιας ανοίγει

Κέντρο Αμορτισέρ στην Κατεχάκη όπου εμπορεύονταν brands όπως KYB, KONI, MONROE & EIBACH.

Ιδρύεται στο Μαρούσι η εταιρία 'AutoSport Α.Ε.', όπου εξειδικεύεται στο χώρο της ανάρτησης αυτοκινήτων, καθώς παράλληλα διανέμει στην ελληνική αγορά, επώνυμα brands ανταλλακτικών αυτοκινήτων όπως KYB, BILSTEIN, EIBACH, VOGDLAND & KONI.

2002

Η 'AutoSport Α.Ε.' ξεκινάει μια νέα συνεργασία με τον μεγάλο γερμανικό οίκο ZF Friedrichshafen AG, διανέμοντας στην αγορά τα brands του εργοστασίου ZF, όπως SACHS, BOGE, ZF PARTS & LEMFORDER.

2004

Η εταιρία μας σημειώνει μεγάλες συνεργασίες με ξένους οίκους όπως KYB, VOGDLAND, EIBACH, HEPU, ARAL, CASTROL, TOTAL, EXIDE.

TO BE CONTINUED

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ
bottom of page